Fotografisk Skoles Blog

Fototriennalen i Odense

Posted in Begivenheder, Land / Danmark, Udstillinger by fotografiskskole on 25. oktober 2012

Andreas Meichsner: fra serien “All sorted/Alles in Ordnung”.

ANY CHARACTER HERE

Der er lidt langt mellem indlæggene i øjeblikket, men det er ikke fordi vi er gået helt i hi; vi har simpelthen været optaget på andre fronter, og det er altså gået ud over bloggen. Den sporadiske aktivitet vil nok desværre fortsætte den kommende måneds tid også – så er du advaret.

Et af de arrangementer vi gerne ville have gjort reklame for lidt før, er Fototriennalen i Odense, som har været afholdt hvert 3. år (no shit, Sherlock!) siden 2000, og foruden en stor international portfolio review, et filmprogram og forskellige events afholdes naturligvis en masse udstillinger i især Odense men også i flere andre fynske byer.

I år er temaet “Det Gode Liv”, og udstillingsprogrammet består af et miks af etablerede navne på den fotografiske scene og nyere skud på stammen. Til den første kategori må regnes fotografer som Martin Parr, Larry Clark, Bill Owens, Pieter Hugo, Urs Lüthi og Per Bak Jensen, mens f.eks. Andreas Meichsner, Lucia Ganieva, Mette Juul, Julie Edel Hardenberg og Jeanette Pardorf tilhører en yngre generation indenfor mediet.

Triennalen har allerede været i gang siden starten af oktober og nærmer sig sin afslutning; nogle udstillinger fortsætter ind i november, men de kortestvarige slutter efter den kommende weekend. Det er altså ved at være sidste udkald, hvis man kunne tænke sig at få en udstillingsoplevelse i det fynske – i hvert fald hvis man gerne vil kunne vælge fra alle hylder.

Herfra skal i hvert fald lyde en anbefaling til en fornuftig weekendaktivitet: Tag til Fyn og se på fotografi. Her er udstillingsprogrammet.

ANY CHARACTER HERE

Larry Clark: fra serien “Tulsa”.

ANY CHARACTER HERE

Martin Parr: fra serien “the Last Resort”.

ANY CHARACTER HERE

Lucia Ganieva: fra serien “Dreaming Walls”.

ANY CHARACTER HERE

Mette Juul: fra serien “Destination, Journey, End”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: