Fotografisk Skoles Blog

Magasinet CITAT

Posted in Århus, Land / Danmark by fotografiskskole on 18. september 2012

Magasinet CITAT er vores “næsten”-naboer her i Aarhus, som holder til hos Journalisthøjskolen en god cykeltur op ad Randersvej, så alene af den grund er det naturligvis oplagt at præsentere magasinet her på bloggen (og så nævner vi ikke i denne omgang, at det er et ambitiøst og velrealiseret journalistisk magasin, som jo også kunne være begrundelse nok for gøre vores læsere bekendte med bladet).

CITAT er et uafhængigt magasin, produceret af frivillige journalist- og fotojournaliststuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. De eneste, der bliver betalt for deres arbejde, er trykkeriet.

Hos CITAT sætter vi fotografi, grafik og den gode historie i fokus. Vi anstrenger os for, i tekst og billeder, at tage læseren med til kendte og ukendte steder, hvor vi stiller de uventede spørgsmål og fanger den skæve vinkel. Vores journalister og fotojournalister arbejder tæt sammen og bringer historier både fra den store verden og fra dagligdagen, hvor de tager glemte krige og kriser op, eller sætter fokus på det sjove, det anderledes og det specielle ved det almindelige.

CITAT bliver trykt i et oplag på 3.000 eksemplarer og udkommer 4 gange om året.

– skriver magasinet selv på hjemmesiden. Det kan altså erhverves som fysisk eksemplar, men det er også muligt at læse de fleste af de hidtil udkomne numre som Issuu-dokumenter på magasinets hjemmeside. Vi har dog valgt at præsentere de 5 seneste numre her som en lille smagsprøve. Værsgo!:

ANY CHARACTER HERE

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: