Fotografisk Skoles Blog

Picture Perfect: Donald Weber

Posted in Fotografer, Land / Canada, Video by fotografiskskole on 6. september 2012

ANY CHARACTER HERE

I denne Picture Perfect-video fra Vice Magazine møder vi canadiske Donald Weber i Japan, hvor han fortæller om sit langvarige dokumentarprojekt om (dagligliv i) Tjernobyl-området. Herefter følger vi med ham ind i det ramte område omkring Fukushimas atomkraftværk, hvor han forsøger at dokumentere effekterne af den igangværende atomkatastrofe.

ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE

Donald Weber er medlem af det internationale fotobureau VII. Hans billeder har været bragt i internationale aviser og magasiner som f.eks. Der Speigel, The Guardian, Newsweek, The New York Times, Rolling Stone og Stern, ligesom han har modtaget adskillige priser og udmærkelser for sit fotografiske virke.

Vi har fundet et par videoer mere med ham for den hungrende seer; et par interviews, et par videoer fra hans egen Vimeo-side (hvor der er flere) – den ene af videoerne en bog-gennembladring af hans nyeste, roste bog Interrogations om magtanvendelse i Ukraine (Jörg Colberg har iøvrigt netop posteret et længere essay på sin blog, hvor han med udgangspunkt i bogen gør sig overvejelser om, hvorfor det ofte er fotografen som budbringer, vi anklager, når vi ser billeder, der berører ubehagelige aspekter af den virkelige verden) – og til sidst en lidt længerevarende video om  canadisk fotografi, hvori Weber optræder (starter knapt 7 min. inde i videoen, hvis du ikke har tålmodighed til at se det hele).

ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: