Fotografisk Skoles Blog

Picture Perfect: James Mollison

Posted in Fotografer, Land / England, Video by fotografiskskole on 4. september 2012

ANY CHARACTER HERE

Så fortsætter vi med den video-portrætserie, som vi indledte i sidste uge. Igen har vi fat i Vice Magazines Picture Perfect-serie:

Engelske James Mollison (født i Kenya) er nu bosat i Venedig i Italien, hvor han bl.a. har arbejdet for COLORS Magazine og Benetton. I denne video besøger vi ham først i Venedig, hvorefter vi tager med ham til Kenya, hvor Vice Magazine har hyret ham til at lave en portrætserie fra den enorme flygtningelejr Dadaab, som ligger tæt på grænsen til Somalia. Man regner med, at der bor omkring en halv million flygtninge i lejren, hvortil der ankommer ca. 1400 nye flygtninge pr. dag. Læs mere om serien hos Vice.

Bonusvideoen er en præsentation af et andet af hans projekter; The Memory of Pablo Escobar, som er udgivet i bogform af Chris Boot.

ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE

Chris Boot har iøvrigt udgivet flere af James Mollisons projekter, bl.a. Where Childern Sleep (nu udsolgt fra forlaget), som vi har fundet som Issuu-dokument og viser herunder. Vi inkluderer også lige et videoforedrag, hvor han også fortæller om sine serier – fin introduktion, selv om der er en del gentagelser i forhold til Vice-videoen.

ANY CHARACTER HERE

Reklamer

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Preben Stentoft said, on 4. september 2012 at 12:17

  Hej Jeg flge med stor glde med i jeres mail hilsner. Som Info kan jeg fortlle om en fotoudstilling med 60 fotografier.: Jeg udstiller p Skive Kunstmuseum. Fra d. 1. September til d. 16. december. Se nogle af de 60 billeder her:

  http://www.prebenstentoft.dk/Magnus-i-Vester-Hjerk.aspx

  Venlig Hilsen Preben Stentoft

  ps@prebenstentoft.dk http://www.prebenstentoft.dk

  On 04/09/12 13:12, “Fotografisk Skoles Blog” wrote:

  > fotografiskskole posted: ” ANY CHARACTER HERE S fortstter vi med den > video-portrtserie, som vi indledte i sidste uge. Igen har vi fat i Vice > Magazines Picture Perfect-serie: Engelske James Mollison (fdt i Kenya) er nu > bosat i Venedig i Italien, hvor han bl.a. har arbe” >

  • fotografiskskole said, on 5. september 2012 at 21:30

   Hej Preben og tak for din hilsen. Det er godt at høre, at der er nogen derude, der følger lidt med i vores skriverier. Tak for tippet om din udstilling. Den ser spændende ud – også den kommende bog, det er noteret.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: