Fotografisk Skoles Blog

Vores afslutningsudstilling for foråret 2012 – igen

Posted in Århus, Begivenheder, Elever, Land / Danmark, Skolen, Udstillinger, Video by fotografiskskole on 8. juli 2012

Mange skal hurtigt videre nu om dage, så for at kunne tilfredsstille vores læseres forskellige behov – og temperamenter – har vi ladet fremstille dokumentationsvideoer fra vores afslutningsudstilling for foråret 2012 i to versioner; en lidt længere video, som mere detaljeret viser de enkelte serier og en forholdsvis kort, som sigter mere efter at kunne formidle et indtryk af udstillingen.

Udstillingen afspejlede i det hele taget, at vi har haft et meget flittigt og eksperimenterende forårshold, som har arbejdet med mange forskellige aspekter af fotografiet.

Vi lever jo i en moderne verden, så derfor er det naturligvis ikke overraskende, at fotografi udprintet fra digitale filer fyldte godt på udstillingen. Men på skolen holder vi jo også det analoge fotografi i hævd, idet vi råder over både sort/hvidt mørkekammer og farvemørkekammer, og eleverne har i det forløbne semester været flittige brugere af disse klassiske arbejdsmåder, hvilket også kunne ses på udstillingen i rigt mål.

Derforuden har der været eksperimenteret med ædeltryksteknikker på skolen, bl. a. Van Dyke-tryk, som også var repræsenteret. Til billederne har været anvendt 35mm-kameraer, mellemformatskameraer, storformatskameraer, plastikkameraer, polaroidkameraer – og naturligvis digitale kameraer. Desuden tekster, tegninger og videoer.

Deres Skribent kan her og nu komme i tanker om to fotografisk teknikker som ikke var repræsenteret på udstillingen, selv om der er blevet eksperimenteret med dem på skolen i løbet af foråret, nemlig flydende emulsion og hulkamera. Alligevel kan det fastslås, at der var noget for enhver smag – som du nu selv får mulighed for at opleve, hvis du ikke nåede at få set udstillingen. Værs’go at tage et kig eller to!:

ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE
ANY CHARACTER HERE

Hermed er Blog-redaktionen efterhånden klar til at trække sig en smule tilbage for at nyde sommerens glæder. Vi må med andre ord også videre. Vores stik-i-rend-dreng Bo Kaj Nesmoht har lovet at vande blomsterne på kontoret, så derfor vil vi trække stikket ud i en måneds tid, og overlade vores læsere til sommeren. Vi ses!

Reklamer

3 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. LeBuhl said, on 9. juli 2012 at 18:47

  Jeg elsker den måde vorpå, vi bliver virvlet-rundt 🙂 Tak for det 🙂

  • LeBuhl said, on 9. juli 2012 at 18:49

   Altså, i den sidste af de to hvideoer 🙂

 2. fotografiskskole said, on 9. juli 2012 at 20:09

  Tak, monsieur Buhl! Godt du ikke blev alt for rundtosset! 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: