Fotografisk Skoles Blog

Afsluttende hygge på plænen

Posted in Århus, Begivenheder, Elever, Skolen by fotografiskskole on 15. juni 2012

Det var så det! – Afslutningsudstillingen er forbi; vi har taget billederne ned, ryddet op og holdt en lille ceremoni med uddeling af diplomer og elevbøger. En del af vores elever er dog ikke helt gået på sommerferie endnu, idet de er involveret i forskellige fotografiske aktiviteter på Northside Festivallen. Sig hej til dem og få taget et billede, hvis du deltager på eventen. Hils gerne fra os på blogredaktionen!

I løbet af ugen har vi også haft tid til lidt hyggeligt samvær. Først tog vi i Botanisk Have med resten af Byhøjskolen og brugte eftermiddagen på at drikke et par øl, spise sandwiches, konkurrere i ædel kappedyst (se nedenfor) og i det hele taget sludre og hænge ud.

Bagefter gik turen til Bo Kaj Nesmohts kolonihavehus, hvor der blev tændt op under grillen.

Ved den slags begivenheder er det normalt blogredaktions seniorkorrespondent Ferdinand Smidstrup, der står for at dokumentere festlighederne til bloggen og arkiverne, men hans kamera – et digitalt kompaktkamera af lidt ældre dato – satte igen i år ud på et kritisk tidspunkt. Der har været problemer med det elektriske system, siden fru Smidstrup lånte kameraet med til Jesperhus Blomsterpark for et par år siden, men heldigvis er det alligevel lykkes os at tilvejebringe et par billeder, som kan formidle stemningen fra de to arrangementer.

Lonnie Prabhati Hansen og Steffen Kloster Poulsen skød begge nogle billeder med polaroidkamera, og de har velvilligt stillet resultaterne til rådighed for redaktionen, så vi kan viderebringe dem i dette forum. Tak for det!

Hvad angår krediteringen af billederne er det forholdsvis nemt, idet polaroiderne med sort kant er Steffens og dem med hvid kant er Lonnies.

ANY CHARACTER HERE

Fotografisk Skole blev (endnu engang fristes man til at sige) suveræne champions i turneringen for fodbold med monokulært syn. Efter hårde kampe mod Musik og Kunst kunne vores udvalgte lade sig hylde ved en officiel ceremoni. Herover har de virtuose mestre taget opstilling for pressen. Startende bagerst fra venstre var skolen sublimt repræsenteret af Lonnie, Steffen, Mathias, Anna og Melisa.

ANY CHARACTER HERE

Et glimt fra en af kampene: Efter at have afdriblet samtlige modstandere er Mathias i fuld fart på vej mod målet med bolden klæbende til fødderne!

ANY CHARACTER HERE

Efter sejrsceremonien nyder vinderholdet fortjente forfriskninger. Lonnie og Melisa efteranalyserer kampene med Lisa, mens triumfen først nu er ved at dæmre for David. I baggrunden lader vores forstander Lone stadig klapsalverne brage mod vores tapre sportsfolk, mens Britt, vores kunstlærer, er et stort smil over den underholdende magtdemonstration.

ANY CHARACTER HERE

Store sportspræstationer er uden tvivl den sikre vej til en piges hjerte. Her har Daniela netop kåret Steffen til sin personlige “Man of the Match”. 

ANY CHARACTER HERE

Hvem mon det er, Michael spejder søgende efter under den efterfølgende festivas i Bo Kaj Nesmohts kolonihavehus? …

ANY CHARACTER HERE

… Åhh, det var Lonnie og Anna – to underskønne topspillere fra vores “Dream Team”.  Johh, de kvindelige  idrætsudøvere er bestemt også feteret!

ANY CHARACTER HERE

Vi kan let blive udfordret til tronen, så der er ingen grund til at hvile på laurbærrene. Derfor etablerede vi samme aften i kolonihaven en træningslejr i kongespil, som potentielt kunne være en kommende konkurrencediciplin. Som det kan ses på billedet, er Julie, Melisa, Stine og Christina sande mestre i at håndtere de flyvske træstave.

ANY CHARACTER HERE

En sejrsallé til ære for skolens meriterende fodboldtriumf? Eller er det totalitær kolonihavearkitektur? – Lonnies imponerende fotografiske blik komponerede billedet af denne præmiehave med en Becher-agtig præcision. Og nej, Bo Kaj Nesmoht besidder ikke den determinerede udholdenhed, der skal til for at frembringe en så konsekvent bearbejdning af naturen. Det drejer sig om en af nabohaverne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: