Fotografisk Skoles Blog

Booths & Bodies: The life and work of Anthony Vizzari

Posted in De gode, gamle dage, Land / USA, Video by fotografiskskole on 26. oktober 2011
ANY CHARACTER HERE

Dette lille videoportræt af en Hr. Anthony Vizzari er netop blevet lagt op på Vimeo, og det er i skrivende stund, efter de første 2-3 dage, allerede blevet streamet 11,5 tusinde gange (- Update nogle timer senere: 15,5 tusinde gange!).

Det er bestemt også en fin lille film om en uddannet arkitekt, der har sagt sit job op for at følge sin passion: at samle på – og sælge – gamle fotoautomater, gamle kameraer og andre folks snapshots – det, som vi på dansk vel kalder anonyme fotos (herinde på redaktionen har vi en samler, der kan nikke genkendende til en sådan passion … og her tænker vi ikke på Åse Appelquist‘s ellers imponerende samling af Brdr. Olsen-memorabilia).

Hvis du skal til USA og får behov for eller lyst til at leje, lease eller endda købe en gammel fotoautomat skal du altså henvende dig hos Anthony’s 312photobooth.com. Andet fotoudstyr? – så var det altså A&A Studios | The Vintage Photo Shop. Og endnu engang: hans personlige hjemmeside … og så skylder han os da vist også snart for al den gratis reklame; send bare en fotoautomat til skolen!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: