Fotografisk Skoles Blog

Foam Magazine – igen

Posted in Land / Holland by fotografiskskole on 9. august 2011

Vi har tidligere (for ca. 1½ år siden – her!) haft et indlæg om Foam Magazine, fordi vi var begejstrede over, at de havde uploaded de nyeste af deres magasiner på Issuu, så det var muligt (og gratis) at læse og se dem elektronisk. Dengang kunne vi ikke implementere Issuu-dokumenter direkte på bloggen, så vi måtte nøjes med at linke.

Det indlæg er der sikkert ikke mange af jer, der kan huske, men da vi (stadig) er oppe at køre over, at vi nu har fundet ud af Issuu-implementeringens svære kunst, så tænkte vi; “Hvorfor ikke give vores fantastiske læsere mulighed for at kigge i magasinerne direkte her fra bloggen? Så slipper de for at skulle trykke væk fra os – og så kan vi fortsætte vores mission, nemlig at gøre vores læsere klogere på fotografiet, samtidig med at vi gør det så komfortabelt som muligt for dem (altså for vores læsere)!”

Som tænkt, så gjort: Her er magasinerne fra nr. 10, som er det første, der er uploaded, til det nyeste, som er nr. 27 (minus nr. 16, som af uransagelige grunde ikke ligger der)!


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: