Fotografisk Skoles Blog

Fernisering på vores afslutningsudstilling for foråret 2011

Posted in Århus, Begivenheder, Elever, Skolen, Video by fotografiskskole on 26. juni 2011

Som vi før har skrevet, havde vi en super fernisering på vores afslutningsudstilling for forårssemesteret … synes vi her på redaktionen.

Vejret var med os; sommeren hvilede over en solbeskinnet Mejlgade. Vi havde været så heldige at kunne låne de nyrenoverede og ideelle kontorlokaler henne i nr. 39 – som jo tilfældigvis har huset Byhøjskolen for nogle år siden, så gamle minder blev vakt til live igen.

Det vrimlede med glade mennesker, både indenfor og ude på gaden, og den centrale beliggenhed og det fristende kig ind ad vinduerne tiltrak mange forbipasserende, som blandede sig med inviterede venner og familie. Mejlgade emmede af  “Summer of Love”.

Med ovenstående video forsøger vi at fange en lille flig af atmosfæren, men vi kan lige så godt sige det som det er: Den bliver nok ikke Oscar-nomineret i nogen kategorier. Vores tanke var at skyde en del video på dagen, så vi havde noget materiale at redigere i, men klippene i videoen repræsenterer mere eller mindre alt, hvad det til.

Trods alle gode intentioner er der altid så meget at se til på ferniseringsdagen – både af officielle pligter og af mere fornøjelig karakter – så ambitiøse tiltag, som f.eks. videodokumentatioen, ender ofte mere eller mindre urealiserede.

Ikke desto mindre: Så må man køre med klatten, med det man har! God fornøjelse med den, trods alt! 😉

Vi snupper også lige et par billeder med fra ferniseringsdagen – venligst stillet til rådighed af Karl Emil Faarup – tak for det! – og der er en del flere fotos, men vi kan ikke have dem alle med, så de må offentliggøres på et senere tidspunkt på en af vore digitale platforme.


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: