Fotografisk Skoles Blog

Besøg Google Street View med Jon Rafman og Michael Wolf …. og aflæg også et besøg hos Mashed Potatoes

Posted in Land / Canada, Land / Danmark, Land / Tyskland, Teknik, Uncategorized, Video by fotografiskskole on 20. november 2010

Her er en god ide, hvis du keder dig lidt foran computerskærmen: Tag på opdagelse med Google Street View og led efter nogle af de mærkelige, sjove, skræmmende, bizare optrin, som Google-kameraerne har filmet på deres vej gennem verdens gader og veje.

Det har bl.a.  Jon Rafman og Michael Wolf gjort og deres søgning har resulteret i billederne, som du kan ser her (Jon Rafman) og i Michael Wolfs A Series of Unfortunate Events og Street View Manhattan og Paris Street View.

Fra Jon Rafmans serie:


Fra Michael Wolfs serier:

Vi har set flere henvisninger til Jon Rafmans billeder det seneste års tid, senest fra Mashed Potatoes og Bint Photobooks On Internet.

Mashed Potatoes er iøvrigt en dansk blog, skrevet af af Mads-Peter Eusebius Jakobsen, der især vægter den tekniske side af fotografiet med bl.a. glimrende Photoshop- og Lightroom-tutorials på dansk, men som også kommer omkring andre aspekter af den fotografiske verden …. bl.a. har han skrevet pænt om vores blog – og tak for det ;-).

Vi vil gerne returnere de pæne ord og kraftigt anbefale et kig forbi Mashed Potatoes til lidt dansk fotoblogging og dansk undervisning i den tekniske afdeling af fotoverden. Recommended! … som man siger på engelsk.

Iøvrigt: Det var Michael Wolf vi mødte hos 25Books, da vi var på studietur til Berlin for et år siden. Han var så flink af signere eksemplarer af sin bog Hong Kong Inside Outside til flere af vores elever. Wolfs A Series of Unfortunate Events er iøvrigt udgivet i bogformat af Hannes Wanderer fra 25Books, men bogen er næsten udsolgt, så du skal være hurtig, hvis du er interesseret!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: