Fotografisk Skoles Blog

Mød Vores Blogredaktion

Posted in Århus, Skolen by fotografiskskole on 16. september 2010

Vi har i den senere tid modtaget en del spørgsmål vedrørende vores blogredaktion, og vi har derfor besluttet at tilfredsstille vores læseres nysgerrighed og gøre jer bekendt med vores travle team, som knokler dag og nat for at bringe jer seneste nyt fra den fotografiske verden. Vi kan naturligvis ikke præsentere hele vores styrke, da det er vigtigt for nogle af vore reportere at bevare deres anonymitet for at kunne operere effektivt i forbindelse med dækningen af mere sensitive historier. Men bortset fra det; må vi byde dig indenfor til en lidt mere uformel stund med i hvert fald en del af blogredaktionen?:

Så har endnu en ung, håbefuld fotograf haft held til at komme igennem til chefredaktør på bloggen, Charles “Hot Wheels” Olsen.

Seniorkorrespondent Ferdinand Smidstrup forsøger at preje en taxi et sted ved Århusbugten. Han nåede ikke redaktionsmødet, men det skyldtes lige så meget, at mødet var blevet afholdt dagen i forvejen.

I får lige dette dejlige feriebillede med af Smidstrup og hustru på vej til Luleå i påsken. De skulle have været til Madeira til den årlige blomsterfestival (kulminerende med den store parade om søndagen), men Smidstrup var desværre uvant med rejseselskabets online-bestilling. Det var noget overraskende for dem at lande i Luleå Lufthavn (selvom fruen påstår, at Smidstrup først opdagede fadæsen, da han forsøgte at sige goddag på portugisisk til hotelpersonalet). Heldigvis havde de nogle fine dage i det nordsvenske på trods af deres lidt for lette sommergaderobe. Og på trods af at Smidstrup mistede sit checkhæfte (med sit nye kreditkort og 1000 euro) – muligvis i forbindelse med et køb af 3 små skovtrolde med strikhuer.

Vores praktikant Loke Snup vil ikke forstyrres midt i sine overvejelser om, hvorledes næste dybdeborende artikel skal vinkles.

Charles Olsens sekretær, Sussi Sørensen, overøses dagligt med komplimenter fra blogredaktions (især mandlige) kontaktflade for sin professionalisme og behagelige omgangstone. Her modtager hun tilbud om at aflægge et visit hos kunstsamler N.N. (navnet er kendt af redaktionen) for at beskue hans store samling af tidlig orientalsk fotografi (med særlig vægt lagt på kropskunsten og kroppens fysiske udfoldelse).

Når vores kok Luigi Capricchio alias “Lucky Marcipano” (i midten) og hans entusiastiske team fremtryller kulinariske oplevelser i kantinekøkkenet, løber hele redaktionens tænder i vand!

Chefredaktør Charles Olsen nyder gerne lidt sødt til kaffen, men det skal være den berømte böhmiske vaniliekrans fra Horst Hintermayrs Kleines Gebäck und Süsswaren GmbH. Her har Luigi sendt en seniorkok på lageret for at sikre, at vi har modtaget de rette småkager.

Det eneste portrætbillede vi har modtaget fra vores stjernereporter og mesterfotograf Palle “Pletskud” (han er aldrig blevet kaldt andet) er dette skønne feriebillede fra det solrige syden. Ved I, hvordan vi kan se, at Palle er på ferie? Han har smidt fotovesten! … Skål!


Det er lykkedes fotografen at fange vores svar på Ulla Therkelsen, udenrigskorrespondent Erling Rosborg-Poulsen i Tirstrup Lufthavn lige før take-off til en spændende og eksotisk destination. Erling er konstant på farten for at bringe vores læsere det seneste og mest banebrydende fotografiske nyhedsstof  “from around the world”. Og nej, det er ikke fra fremmede, Erling har sin flamboyante rock og rul-attitude, idet hans far var forsanger i det nu hedengangne pigtrådsband “Svend Svip and the Swollen Swingers”.


Det er ikke så lidt, vi må udsætte vores reportere for. Her har vi været nødt til at lade Bjarne Kock-Andersen infiltrere et undergrundsmiljø for at få en væsenlig historie i hus. Som I kan se, tager Bjarne dog situationen i stiv arm (bl.a.), for som han siger, så “må man sommetider ofre sig lidt for sagen, især når de har sådan nogle ordentlige” (forkortet af red.). Bemærk iøvrigt hvordan Bjarnes falske overskæg fuldstændigt skjuler hans rigtige identitet, og tillader ham at skabe et nært tillidsforhold til den ellers meget private gruppering.

Sikke et dejligt billede af Åse Appelquist og lille Snip! Man siger, at mennesker og deres hunde ofte ligner hinanden, og der er i hvert fald noget om snakken, når det gælder Åse og Snip – både med hensyn til udseende og temperamant. Men der er naturligvis også forskelle. F.eks. bryder Snip sig af en eller anden grund ikke om Loke Snup (de lyder ellers som et godt makkerpar: Snip og Snup! Ha, ha, ha), så den har fået den uvane at bjæffe og snappe efter Lokes bukseben. Den slags kunne Åse aldrig finde på. Hun vrisser højst lidt. … Nåh ja, Åse er vores bogholder, og hun kommer ind på redaktionen 3 gange om ugen for at få styr på vores bilagsrod. Bonusinfo: Åse holder meget af Brdr. Olsen, ja, faktisk så meget at hun er indehaver af en af Østjyllands største samlinger af Brdr. Olsen-memorabilia, bl.a. den efterhånden meget sjældne 25 års jubilæumsplatte (“Brdr. Olsen 1972-97” – det er den med den gyldne rokokokant, der så fint matcher knapperne på Nollers skjorte).

Fra Texas Grillen?!! … mangler påtegning??!!! …En dobbelt Pølsemix, en Jumbo Bøfsandwich m. 3 x sovs, 2 Giga Pommes m. ekstra remo., 2 x 2 l. Cocio, 2 x 400 g Matadormix …  LOKE, KOM HER!!!!!…..  Revisor Arne B. Iversen cirkler som en høg over vores regnskaber på jagt efter den mindste uregelmæssighed, han kan slå ned på. Her giver han sig dog tid til et enkelt blik op fra kolonnerne til ære for kameraet.


Vores trofaste sikkerhedsvagt Erhardt Engelbrechtsen lader ingen uvedkommende slippe ind på redaktionen. Her præsenterer han sit nye køretøj til eftersættelse af ballademagere og fredsforstyrrere. Erhardt er trods en lidt barsk bulldog-fremtoning en yderst venlig herre, der ikke går af vejen for at køre til bageren og hente basser til hele redaktionen.

Reklamer

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Morten said, on 17. september 2010 at 09:11

    tak for indblik


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: